ОСТАННІ НОВИНИ

Аеропорт «Львів» відновив сполучення з Ригою та Тель-Авівом

Андрій Котенський

|

У аеропорті «Львів» відновили сполучення до Риги та Тель-Авіва та збільшили рейси до Франкфурта та Відня. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівського летовища.

Авіакомпанія AirBaltic відновила виконання рейсів до Риги. Рейси виконуватимуться двічі у тиждень, по п’ятницях та неділях. Приліт у Львів – 01:00, виліт зі Львова – 04:55.

Авіакомпанія МАУ відновила рейси за маршрутом Львів – Тель-Авів. Виліт зі Львова по четвергах та неділях о 19:20 (19:10), а з Тель-Авіва рейси прибуватимуть по понеділках та п’ятницях о 03:10 (02:55).

Водночас авіакомпанією Lufthansa розпочато виконання додаткових нічних рейсів до Франкфурта. Дні виконання – понеділок, середа та п’ятниця, а з 18 липня рейси виконуватимуться по вівторках, п’ятницях та неділях. Приліт у Львів – 00:45, виліт зі Львова – 04:05.

Також додаткові рейси запровадила авіакомпанія Austrian Airline, що розпочала виконання нічних рейсів до Відня. Дні виконання – понеділок, середа, п’ятниця, а з 2 вересня – вівторок, четвер, субота. Приліт у Львів – 01:30, виліт зі Львова – 05:30.

Раніше Львівський портал повідомляв, що зі Львова відкриють три авіарейси до Саудівської Аравії.

Авіакомпанія SkyUp відкрила регулярний рейс зі Львова до Бодрума.

З червня авіакомпанія Wizz Air відкриє чотири нові маршрути зі Львова до Меммінгена (Німеччина), Неаполя (Італія), Варшави та Познані (Польща).

Нагадаємо, що згідно з оновленим розкладом, маршрутна мережа польотів зі Львова буде суттєво розширена і цього року може охопити 62 міста. Про те, куди можна полетіти зі Львова літнього сезону, читайте за посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *