ОСТАННІ НОВИНИ

За вихідні в Центрах вакцинації Львівщини щепили майже 5000 осіб

Дарина Романишин

|

Впродовж вихідних, 26-28 червня, у Центрах вакцинації на Львівщині 4577 осіб отримали щеплення від  коронавірусу. Про це Львівському порталу повідомили в департаменті охорони здоров’я Львівської ОДА.

Загалом в області зробили 154 792 щеплення (Львівщина на 4 місці за темпами вакцинації серед усіх областей України). У центрах вакцинації всього провакцинували 15 999 людей, з них 4577 – за ці вихідні.

Нагадаємо, що цими вихідними у Львівській області працювали 9-13 центрів вакцинації, серед яких чотири центри – у Львові, а також у Бродах, Дрогобичі, Золочеві, Трускавці, Стрию, Новояворівську, Новому Роздолі, Жовкві та Червонограді.

Щоб отримати щеплення, треба зареєтруватися у додатку чи на поталі «Дія» у список очікування і, відповідно до черги, приїхати у центр вакцинації. При собі потрібно мати документ, що посвічує особу.

Як повідомляв Львівський портал, в усіх центрах вакцинації на Львівщині щеплення роблять китайською вакциною CoronaVac. Її ефективність сягає 83,5% після двох доз. Нещодавно цю вакцину схвалила ВООЗ для використання.

Нагадаємо, covid-щеплення наразі отримали понад 114 мешканців Львівщини, більше 16 тисяч із них вже отримали необхідні дві дози вакцини.

Загалом проти коронавірусу на Львівщині збираються провакцинувати половину населення, а це – 1,5 мільйона людей.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *