ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янам обіцяють повернення гарячої води наступного тижня

Андрій Котенський

|

Із 22 червня розпочнуть відновлення постачання гарячої води споживачам ЛМКП «Львівтеплоенерго» і ЛКП «Залізничнетеплоенерго». Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Як повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, до кінця цього тижня ще триватимуть роботи з ліквідації виявлених під час гідравлічних випробувань пошкоджень і дефектів на теплових мережах.

«У результаті гідравлічних випробувань було виявлено 113 дефектів і 85 поривів на мережах. Зараз ще тривають роботи з ліквідації виявлених пошкоджень на мережах як «Львівтеплоенерго» так і «Залізничнетеплоенерго». Нам необхідно ще тиждень, щоб завершити всі ремонтні роботи, і з 22 червня розпочнемо відновлювати постачання гарячої води для мешканців», – повідомила Ірина Маруняк.

Раніше Львівський портал повідомляв, що у Залізничному районі відтермінували відновлення гарячої води.

Як відомо, гідравлічні випробування цьогоріч розпочалися у Львові з 20 травня. Львів’яни не матимуть гарячої води протягом місяця. Із повним графіком вимкнень по районах міста можна ознайомитися за цим посиланням.

Як писав Львівський портал, гідравлічні випробування у Львові зазвичай тривають близько місяця і створюють незручності для мешканців, які залишаються без гарячої води. У квітні 2018 року львів’яни навіть створили петицію до мерії з проханням припинити довгострокові гідравлічні випробування і скоротити термін їхнього проведення всього до 7 днів.

Депутати Львівської міськради підтримали цю петицію і встановили, що термін проведення гідравлічних випробувань не повинен перевищувати трьох тижнів. Втім якщо за цей час будуть виявлені аварійні ділянки на мережах, то роботи продовжуватимуть.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *