ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині 43-річного чоловіка вночі вкусила змія

Юлія Осим

|

Випадок стався у селі Орів на Дрогобиччині. Посеред ночі чоловіка вкусила змія. Потерпілого госпіталізували до медзакладу. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті з питань цивільного захисту населення ЛОДА.

Зазначається, що 31 травня близько 02:15 мешканця села Орів Дрогобицького району 1978 року народження вкусила змія. Укус плазуна потерпілий отримав у нижню праву кінцівку. Його у стані середнього ступеню важкості госпіталізовано у Сколівську ЦРЛ.

Нагадаємо, наприкінці квітня на Львівщині зафіксували перший випадок укусу змії у 2021 році. В реанімацію потрапив 39-річний харків’янин.

Зазначимо, що Львівщина є лідером серед регіонів, де люди найбільше страждають від укусів змій. Торік плазуни покусали близько трьох десятків мешканців області.

Детальніше про те, як не стати жертвою змій, читайте у матеріалі Львівський портал" href="https://portal.lviv.ua/">Львівського порталу: «Обережно, змії! Все, що потрібно знати, аби не стати жертвою плазунів».

Про те, як львів’янам вберегтися від змій, за посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *