ОСТАННІ НОВИНИ

Через карантин у Львові не буде Великоднього ярмарку

Ольга Денисяка

|

Цього року через складну ситуацію з захворюваністю на covid у Львові вирішили не проводити традиційного Великоднього ярмарку. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

У мерії зазначили, що кількість хворих з важким перебігом хвороби, які потребують госпіталізації у медичні заклади, залишається високою. Тому просять мешканців та підприємців бути обачними та дотримуватись карантинних обмежень.

Додамо, що попри посилений карантин Різдвяний ярмарок у Львові все ж проводили. Тоді мер міста Андрій Садовий запевняв, що «атмосфера Різдва зміцнює імунітет та відштовхує коронавірус».

Нагадаємо, зараз в Україні діє адаптивний карантин. Львів та область перебуває у «червоній зоні». Відтак в області під забороною є масові заходи, робота закладів культури та ТРЦ.

У Львові посилений карантин діятиме щонайменше до 4 травня. Проте з 19 квітня у Львові все ж послабили деякі обмеження. Йдеться про роботу ринків та літніх майданчиків, а також початкових шкіл.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *