ОСТАННІ НОВИНИ

Холод заробив майже 600 тисяч, має дві недобудовані квартири та зберігає готівку

Юлія Осим

|

Торік Юрій Холод на посаді заступника голови Львівської облдержадміністрації задекларував близько 600 тисяч заробітної платні. Він володіє двома поки недобудованими квартирами, а також зберігає готівку. Про це зазначається у його декларації за 2020 рік.

Так, працюючи у ЛОДА, Холод отримав зарплату майже 580 тисяч грн. У нього немає коштів на банківських рахунках, проте зберігає готівкою 1,3 млн грн, 35 тисяч доларів США та 15 тисяч євро.

Йому належить 25% площі житлового будинку на 501,92 кв м у Рудному. Будинок перебуває у спільній власності імовірно з його мамою Романою Холод та сестрою Мар’яною Пономаренко. Також він може користуватися з дозволу власника квартирою на 51 кв м у Львові.

Окрім того, Юрій Холод володіє двома квартирами площею 83,3 кв м та 79,9 кв м, розташованими у Львові, будівництво яких ще не завершено.

Користується нинішній заступник голови облради автомобілем BMW 520і/F10 2016 року випуску. Транспортний засіб зареєстрований на ТзОВ «Ромус-Поліграф», що належить його сім’ї.

Холоду також належить 1% корпоративних прав у ТзОВ АТ «Букова гора».

Зазначимо, Юрій Холод став заступником голови ЛОДА у вересні 2019 року.

Минулого року у грудні його обрали заступником голови Львівської облради.

Львівський портал писав, скільки торік заробили голова ЛОР Ірина Гримак та голова ЛОДА Максим Козицький.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *