ОСТАННІ НОВИНИ

Юрій Діль звільнився з посади начальника управління безпеки Львова

Вероніка Рой

|

Начальник управління безпеки міста Львова Юрій Діль звільнився з посади та переходить на інше місце праці. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львіської міськради.

За інформацією мерії, з вівторка, 16 березня, Юрій Діль не працює на посаді начальника управління безпеки міста. Посадовець звільнився за згодою сторін.

«Юрій Діль звільнився за згодою сторін. Дякуємо йому за якісне і професійне виконання своїх службових обов’язків на посаді начальника управління безпеки міста», – каже Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

Зазначимо, Юрій Діль перебував на цій посаді з кінця травня 2017 року.

Наразі виконання обов’язків начальника управління безпеки міста покладено на Андрія Білого.

Нагадаємо, нещодавно в «Муніципальній варті» переглянули розрахунки вартості двомісячної охорони низки комунальних об’єктів у Львові. На березень-квітень спершу підприємство просило понад 5 млн грн, але калькуляція послуг викликала сумнів у членів виконавчого комітету, тому на засіданні грошей «муніципалам» не дали. Втім 5 березня під час засідання виконкому «муніципалам» таки дали грошей на охорону, але менше ніж просили – 4,3 млн грн.

Зазначимо, влітку минулого року «Муніципальну варту» викрили на «лівому» заробітку. За версією слідства, підприємство охороняло приватні об’єкти, не оформляючи жодних договорів та отримуючи оплату виключно готівкою. При цьому ЛКП паралельно отримувало кошти з міського бюджету. Посадовців «Муніципальної варти» обвинувачують у розтраті 300 тисяч гривень бюджетних коштів. Справу вже скерували до суду.

Після цього викриття депутати зареєстрували проєкт ухвали про ліквідацію «Муніципальної варти», але тоді на захист підприємства стали чиновники Львівської міськради.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *