ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській ОДА не знайшли вибухівки

Наталя Дуляба

|

Анонім обманув правоохоронців, повідомивши їм про замінування будівлі Львівської ОДА на вул. Винниченка. Про це Львівському порталу розповіли у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Про замінування приміщення Львівської ОДА правоохоронці довідалися у четвер, 4 березня, об 11:40 год., отримавши анонімне повідомлення на електронну пошту. Водночас псевдомінер заявив, що вибухівка нібито закладена ще й у будівлі Головного управління СБУ у Львівській області, що на вул. Вітовського.

За вказаними адресами працювали спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативні групи та співробітники інших служб поліції Львівщини, проводилась евакуація працівників.

Зрештою, перевіривши приміщення та прилеглі території жодних вибухонебезпечних чи підозрілих предметів не виявлено.

Хто саме надав неправдиве повідомлення про замінування, наразі не відомо. Поліцейські встановлюють особу зловмисника, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, що в Україні хочуть посилити відповідальність за фейкові замінування і конфісковувати ще й майно у зловмисників.

Додамо, нещодавно СБУ спіймала 18-річного псевдомінера, який збирав «замовлення» у соцмережах. На його рахунку – близько 200 фейкових замінувань в Україні та навіть за кордоном.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *