ОСТАННІ НОВИНИ

Через підозру на замінування із будівлі Львівської ОДА евакуйовують працівників

Наталя Дуляба

|

У четвер, 4 березня, анонім повідомив про замінування будівлі Львівської ОДА, що на вул. Винниченка. Правоохоронці евакуйовують всіх працівників. Про це Львівському порталу повідомила речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська.

Про закладення вибухівки у будівлі Львівської ОДА правоохоронці дізналися об 11:40 год. Анонім надіслав відповідне повідомлення на електронну скриньку поліції.

На місце негайно виїхали вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група та працівники інших спецслужб. Із будівлі на вул. Винниченка, де функціонують і Львівська ОДА, і Львівська облрада, евакуйовують працівників.

Правоохоронці обстежують будівлю та прилеглу до неї територію. Наразі всі деталі події встановлюються.

Нагадаємо, що в Україні хочуть посилити відповідальність за фейкові замінування і конфісковувати ще й майно у зловмисників.

Додамо, нещодавно СБУ спіймала 18-річного псевдомінера, який збирав «замовлення» у соцмережах. На його рахунку – близько 200 фейкових замінувань в Україні та навіть за кордоном.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Володимир Телюк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *