ОСТАННІ НОВИНИ

У міськраді не побачили транспортного колапсу у Львові

Вероніка Рой

|

У Львівській міській раді заявили, що у понеділок вранці, 8 лютого, проблем із рухом громадського транспорту та автомобілів у Львові не було. Дороги були проїзні, а заторів та аварій не було. Про це 8 лютого під час брифінгу повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, передає Львівський портал.

За її словами, громадський транспорту у Львові виїхав без затримок.

«Транспорт виїхав вчасно, затримок у нас не було. На лінії виїхало 100 одиниць трамваїв і тролейбусів та 375 одиниць автобусів. Єдина затримка тролейбусів була на вулиці Зеленій, на підйомі. Але цю проблему ми оперативно вирішили», – каже Ірина Маруняк.

Посадовиця зазначила, що зранку у Львові усі магістральні дороги були розчищені, тому, вона стверджує, проблем із рухом транспорту не було.

«Зранку магістральні дороги були почищені. Ще раз скажу, що проблем з рухом транспорту та автомобілів не було. Дороги були проїзні, заторів та аварій не було», – зауважила заступниця міського голови.

Ірина Маруняк підтвердила, що зараз не розчищеними залишаються певні ділянки на внутрішньоквартальних дорогах.

«Сніг прогнозують до п’ятниці, так виглядає, що опади будуть сильні. Тому ми працюємо у посиленому режимі. Сьогодні цілий день працюватиме снігоприбиральна техніка, підмітальні трактори, піскорозкидувачі, двірники, щоб максимально очистити місто», – додала вона.

Нагадаємо, ранок 8 лютого у Львові розпочався з транспортного колапсу, заторів та нерозчищених вулиць від снігу. За добу у місті випало близько 30 см снігу, а комунальні служби не зуміли впоратись із розчищенням доріг і тротуарів. Пішоходам доводилось ходити навіть по проїжджій частині.

Своєю чергою міський голова Львова Андрій Садовий запевнив, що комунальники працюють у посиленому режимі. Але через те, що зараз їхній пріоритет – розчищення магістральних доріг, він закликав львів’ян власними силами прибирати сніг біля своїх будинків.

Прибирати центр міста від снігових завалів вийдуть працівники Львівської міськради.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *