ОСТАННІ НОВИНИ

Працівники міськради Львова вийдуть на прибирання вулиць міста від снігу

Вероніка Рой

|

Міський голова Львова Андрій закликав працівників Львівської міської ради вийти на прибирання міста від снігу. Таким чином хочуть полегшити роботу львівським двірникам. Про це 8 лютого під час брифінгу повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, передає Львівський портал.

Вона запевняє, що усі магістральні вулиці Львова – розчищені, на вулицях працювала снігоприбиральна техніка, посилено працювали і двірники. Проте, як зауважила Ірина Маруняк, для того, аби полегшити роботу двірникам, до прибирання вулиць залучать і працівників Львівської міської ради.

«Згідно із інформацією гідрометцентру, у Львові випало до 35 см снігу. Це є багато. І тому міський голова Львова звернувся до працівників міської ради для того, аби вони вийшли на певні локації в місті і також зайнялися прибиранням.  В 15 год. буде збір працівників міськради біля входу в Ратушу. Буде розподіл людей на певні бригади. Будемо прибирати тротуари та прибардюрну частину, щоб полегшити роботу нашим двірникам», – каже Ірина Маруняк.

Зауважимо, у Львові до прибирання вулиць від снігу вже долучилися посадовці Львівської міськради. Зокрема,  заступник міського голови з економічного розвитку Андрій Москаленко та директор департаменту «Адміністрація міського голови» Євген Бойко.

Вона також закликала долучитися до прибирання вулиць Львова від снігу і підприємців.

«Минулої та позаминулої зими таких опадів не було. Ця зима дається взнаки. Тому треба усім разом допомагати двірникам у прибиранні міста», – додала посадовиця.

Раніше міський голова Львова Андрій Садовий запевнив, що комунальники працюють у посиленому режимі. Але через те, що зараз їхній пріоритет – розчищення магістральних доріг, він закликав львів’ян власними силами прибирати сніг біля своїх будинків.

Нагадаємо, ранок 8 лютого у Львові розпочався з транспортного колапсу, заторів та нерозчищених вулиць від снігу. За добу у місті випало близько 30 см снігу, а комунальні служби не зуміли впоратись із розчищенням доріг і тротуарів. Пішоходам доводилось ходити навіть по проїжджій частині.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Фото: Андрія Москаленка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *