ОСТАННІ НОВИНИ

На площі перед Львівською оперою встановили першу десятиметрову лавку

Соломія Головіна

|

Біля фонтану навпроти Львівської опери вже встановили першу з чотирьох 10-метрових лавок . Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Як повідомив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев, роботи виконала компанія «ЛОЗА торговий дім» за кошти меценатів.

«Всього таких лавок, згідно з проектом, передбачено 4 шт, і всі вони стоятимуть в затінку нещодавно висаджених платанів», – додав начальник управління архітектури та урбаністики Антон Коломєйцев.

Нагадаємо, біля Оперного театру 22 жовтня відкрили сухий фонтан. Його почали облаштувати ще торік у грудні.  Будівництво здійснювали за кошти благодійного фонду «Сокар-Благо». Вартість становить приблизно 1,5 млн доларів.

Щоб затінити площу навпроти Оперного театру, висадили 8 східних платанів.

Нещодавно ми також писали про те, що львівські архітектори розробили концепцію облаштування штучної водойми на алеї перед Оперним театром, яка імітуватиме русло Полтви. Переглянути візуалізацію можна за посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *