ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині за добу від COVID померло 30 людей

Вероніка Рой

|

Станом на ранок вівторка, 15 грудня, на Львівщині лабораторно підтверджено 54 223 випадки інфікування коронавірусом. За останню добу виявили 389 нових хворих, ще 30 людей померли. Про це інформує пресслужба Львівської ОДА.

 

За даними ЛОДА, минулої доби в області провели 975 досліджень на коронавірус, з них 389 виявилися позитивними. Загалом COVID на Львівщині виявили у 54 223 осіб.

Від ускладнень інфекції померло 1542 людей (+30 за останню добу). Натомість побороти недугу зуміли 39 179 людей (+978 за останню добу).

Минулої доби найбільше хворих виявили у Львові (309) у Золочівському (17) та Миколаївському (13) районах.

Нагадаємо, на початку листопада на Львівщині суттєво зросла госпіталізація хворих на коронавірус. Тоді завантаженість стаціонарів сягла 67%, згодом цей показник впав майже до 60%, а станом на початок грудня він становить 46%.

Наразі 65% ліжок у стаціонарах Львівської області мають доступ до кисневих точок, які використовують при лікуванні хворих на коронавірус. У МОЗ визначили, що цей показник на Львівщині має становити щонайменше 80%.

Зважаючи на ситуацію, на Львівщині готуються розгортати мобільні COVID-госпіталі. Їх збираються облаштовувати на території спорткомплексів. Наразі йдеться про «Арену Львів» та спорткомплекс ЛНУ ім. Івана Франка на вул. Черемшини.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *