ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині коронавірус виявили у ще 586 людей

Вероніка Рой

|

Станом на ранок 2 грудня на Львівщині виявили понад 47 тисяч випадків коронавірусної інфекції. За останню добу виявили 586 нових хворих. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

 

За попередню добу в області провели 1536 дослідження на коронавірус, з них 586 виявилися позитивними. За увесь час COVID підтверджено у 47477 осіб. Померло 1276 людей (+21 за останню добу). Одужали від коронавірусної інфекції 30 811 осіб (+923 за минулу добу).

Нагадаємо, на початку листопада на Львівщині суттєво зросла госпіталізація хворих на коронавірус. Тоді завантаженість стаціонарів сягла 67%. Проте станом на 1 грудня завантаженість лікарень становить 48%.

Наразі 60% ліжок у стаціонарах Львівської області мають доступ до кисневих точок, які використовують при лікуванні хворих на коронавірус. У МОЗ визначили, що цей показник на Львівщині має становити щонайменше 80%.

Зважаючи на ситуацію, на Львівщині готуються розгортати мобільні COVID-госпіталі. Їх збираються облаштовувати на території спорткомплексів. Наразі йдеться про «Арену Львів» та спорткомплекс ЛНУ ім. Івана Франка на вул. Черемшини.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *