ОСТАННІ НОВИНИ

У МОЗ розповіли, скільки шкіл пішли на карантин через коронавірус

Наталя Дуляба

|

В Україні на карантин пішла 591 школа та ще 4 741 клас. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров’я з посиланням на головного санітарного лікаря Віктора Ляшка.

 

Станом на кінець листопада коронавірус в Україні підхопили 5195 школярів та 9 600 вчителів. Ще 121 000 учнів та 7800 педагогів перебувають на самоізоляції через контакт із хворими.

«На дистанційне навчання повністю перейшли 591 школа та 4 741 клас», – відзначив Віктор Ляшко.

За його словами, з 1 вересня в Україні загалом коронавірусом інфікувались майже 12 000 школярів та 24 500 вчителів.

Зазначимо, що станом на 11 листопада COVID-19 у Львові виявили у 171 вчителя та в 91 учня. На дистанційне навчання перейшли 14 класів у 12 міських школах.

Тим часом у ЛОДА говорили, що ситуація із захворюваністю серед школярів та вчителів на Львівщині  не є критичною. Станом на початок листопада серед 287 тисяч учнів коронавірус діагностували у 300, серед 34 тисяч педагогів вірус виявили у 950 осіб.

Нагадаємо, через пандемію коронавірусу навчання у школах залежить від того, в якій зоні перебуває регіон. Школи «червоної зони» навчаються онлайн.

У школах обов’язково має проводитись температурний скринінг, дезінфекція приміщень, мають бути антисептики та засоби індивідуального захисту. На уроках учні можуть сидіти без масок, а заходити у школу, пересуватися та перебувати на перервах – лише у масках. Детальніше – за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *