ОСТАННІ НОВИНИ

Частина Новояворівська залишилася без опалення через аварійні роботи

Соломія Головіна

|

Частина мешканців Новояворівська 9 листопада буде без теплопостачання через протікання у системі опалення. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

 

Зазначається, що призупинено подачу теплоносія до другого мікрорайону для проведення робіт з ліквідації виявленого протікання. Відновити теплопостачання планують до кінця дня.

«Просимо мешканців  з розумінням поставитись до цієї  ситуації. Тримаємо на контролі, щоб питання було вирішене у найкоротший термін У разі виникнення питань пов’язаних з житлово-комунальним господарством, рекомендуємо звернутися на «гарячу лінію» області за номером телефону «112» та безпосередньо у департамент розвитку та експлуатації житлово – комунального господарства за номером телефону 276-17-94», – наголосив директор департаменту Назар Романчук.

Нагадаємо, опалювальний сезон в області стартував 19 жовтня. Наразі теплопостачання подається в понад три тисячі будинків та дві тисячі закладів соціальної сфери.

Як відомо, у 2018 та 2019 роках була ціла епопея із запуском опалювального сезону у Новому Роздолі та Новояворівську, і мешканцям доводилося мерзнути через те, що його не почали вчасно.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *