ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина на 100% увійшла в опалювальний сезон, – ЛОДА

Вероніка Рой

|

У Львівській облдержадміністарції заявили, що в усіх районах та містах обласного значення стартував опалювальний сезон. Про це повідомив заступник голови ЛОДА Іван Собко під час виїзної наради щодо початку опалювального сезону на ТЕЦ у м. Новояворівськ.

 

У пресслужбі Львівської ОДА зазначають, що цьогоріч у Новояворівську вчасно розпочався опалювальний сезон.

«Вітаємо новояворівчан, насамперед дякую кожному за спільно пророблену роботу. Тому що, справді всі державні структури, які мали б докласти максимум зусиль для того, щоб мешканцям розпочати опалювальний сезон у м. Нововяворівськ, так і зробили. Всі консолідовано згуртувались, і вчора тепло пішло в домівки. Від сьогодні запевняємо – Львівщина на 100% ввійшла в опалювальний сезон», – говорить Іван Собко.

Як зазначив виконавчий директор ТОВ Нафтогаз «Тепло» Роман Зубик, ТЕЦ у м. Новояворівськ 20 жовтня почала подавати теплоносій в мережі.

«Від вчорашнього дня підприємство почало подавати теплоносій в мережі. Дякуючи всім нам разом, спільній роботі кожного, ми це зробили. Сьогодні місто Новояворівськ є з теплом та гарячою водою», – додав Роман Зубик.

Як повідомляв Львівський портал, через пониження температури зовнішнього повітря 19 жовтня на Львівщині стартував опалювальний сезон.

Нагадаємо, на початку 2018 року у Львові затримали службовців Новояворівської ТЕЦ (ТОВ «Енергія-Новояворівськ»), Новороздільської ТЕЦ (ТОВ «Енергія-Новий Розділ») і ТОВ «Енергія». Їх підозрюють у заволодінні 300 млн кубометрів природного газу на понад 1,4 млрд грн. Згідно з даними Єдиного державного реєстру юросіб, кінцевими бенефіціарами всіх трьох компаній є нардепи від БПП Ярослав і Богдан Дубневичі.

Згодом була ціла епопея із запуском опалювального сезону у 2018 та 2019 роках у Новому Роздолі та Новояворівську, і мешканцям доводилося мерзнути через те, що його не почали вчасно.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *