ОСТАННІ НОВИНИ

У Зимній Воді сім’я отруїлась чадним газом

Наталя Дуляба

|

Внаслідок отруєння чадним газом у селі Зимна Вода, що під Львовом, постраждала сім’я з чотирьох осіб. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті цивільного захисту населення Львівської ОДА.

 

Попередньо встановлено, що випадок стався в суботу ввечері, 7 листопада, орієнтовно о 21:45 год. У житловому будинку отруїлись чадним газом чотири мешканці, в тому числі двоє дітей віком 9 та 2 роки.

Постраждалих госпіталізували у стані середньої важкості.

Зазначимо, що з початку року у Львові від чадного газу постраждали 88 людей, 30 із них – діти. Троє осіб загинули.

У мерії Львова кажуть, що всі нещасні випадки, пов’язані з чадним газом, виникають через недотримання правил безпеки користування газовими приладами. Пам’ятайте: газ є вибухонебезпечним, і найменше порушення правил може призвести до трагедії з людськими жертвами: вибуху, пожежі, отруєння.

Найкращий спосіб не отруїтися чадним газом – встановити сигналізатор загазованості, який відразу сповіщатиме про витік. Такий прилад можна придбати у будь-якому магазині із будівельними товарами, а також замовити через Інтернет за кілька сотень гривень.

Львівський портал писав про те, як вчасно розпізнати симптоми отруєння чадним газом, які легко можна сплутати із харчовим отруєнням чи грипом, а також як вберегтися від тихого вбивці. Детальніше про це читайте тут.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *