ОСТАННІ НОВИНИ

За 20 млн грн здали в оренду земельну ділянку біля «Арени Львів» під поліклініку і лікарню

Вероніка Рой

|

У середу, 27 жовтня, у Львівській міській раді відбулися земельні торги у формі аукціону, під час яких віддали в оренду земельну ділянку площею 4,6 га біля «Арени Львів» на вул. Вернадського. Там планують збудувати поліклініку і лікарню. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Десятирічна орендна плата земельної ділянки біля «Арени Львів» становить понад 20 млн грн. Щорічно орендар сплачуватиме у міський бюджет 2 млн грн.

«Конкуренція була значною – 5 учасників. Завдяки цьому ціна річної орендної плати виросла з 362 тис. грн до 2 млн грн. Я вважаю, що це є дуже добре. Знову ж таки, ми одним пострілом вбиваємо двох зайців: з одного боку, буде сплачуватись щорічно досить велика орендна плата, з іншого – буде побудовано у Львові новий великий лікувальний заклад», – зазначив заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач.

Натисніть на зображення для його збільшення

Нагадаємо, наприкінці вересня мерія оголосила аукціон із продажу права оренди земельної ділянки на вул. Вернадського. Та вже 2 жовтня виконавчий комітет ЛМР затвердив містобудівні умови та обмеження що спорудження там поліклініки і лікарні.

Зазначимо, навпроти цієї ділянки на вул. Вернадського міськрада Львова хоче спорудити нове автобусне депо для комунального АТП-1. Будувати його будуть за 3,5 млн євро кредиту.

Львівський портал також писав, що біля «Арени Львів» збудують житловий комплекс із озерами.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *