ОСТАННІ НОВИНИ

Біля «Арени Львів» збудують житловий комплекс із озерами

Наталя Дуляба

|

Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив ТзОВ «Парк Арена» містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва на будівництво багатоквартирного житлового комплексу з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення на вул. Стрийській, 121 та на вул. Стрийській, 131. Відповідне рішення прийняли сьогодні, 9 листопада, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Як йдеться в проекті рішення, житловий комплекс ТзОВ «Парк Арена» будуватиме на земельній ділянці площею 1,7 га. Цільове призначення – для будівництва і обслуговування інших будівель громадської забудови. Категорія – землі житлової та громадської забудови.

Також ділянка розташована у зоні Г-2 – торгово-ділові зони районного рівня з допустимим видом забудови – будівлі змішаного використання (з житловими квартирами на верхніх поверхах і розміщенням у нижніх поверхах об’єктів ділового, культурного, обслуговуючого і комерційного призначення).

Своїм рішенням виконком дозволив забудувати земельну ділянку на 38%, а також встановив, що висота житлових будинків не повинна перевищувати 37 м.

Новий житловий комплекс складатиметься із дев’яти зблокованих будинків різної висоти, а в його подвір’ї облаштують відпочинковий, дитячий майданчики та водойми.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ «Парк Арена» створили менше двох років тому, зареєстроване воно на вул. Стрийській, 31.

Власниками ТзОВ «Парк Арена» є Надія Швець, Олександр Діденко та Ростислав Заремба. Останній разом із депутатом Львівської міської ради Петром Адамиком володіє футбольно-спортивним клубом «Львів». Також Заремба є співвласником ТОВ «Апартготель», яке зводитиме готель біля Парку культури. Водночас керівником ТОВ «Апартготель» є Роман Попко, він причетний до будівельної компанії «Авалон», яка належить ще одному депутату міської ради Львова – Григорію Козловському.

Основний вид діяльності ТзОВ «Парк Арена» вказаний як будівництво житлових і нежитлових будинків. Розмір його статутного капіталу становить більше 681 тисячі гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *