ОСТАННІ НОВИНИ

АТП-1 дозволили облаштувати свою автобазу на вулиці Вернадського

Наталя Дуляба

|

Виконавчий комітет міськради Львова видав комунальному підприємству АТП-1 містобудівні умови та обмеження на проектування та будівництво автотранспортного підприємства на вулиці Вернадського. Відповідне рішення прийняли сьогодні, 10 травня, повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Згідно з рішенням, АТП-1 зводитиме будівлю та облаштує свій автопарк біля будинку №193 на вулиці Стрийській. Для цього підприємство отримало наприкінці 2018 року ділянку площею 1,26 га.

Земельна ділянка знаходиться у Сихівському районі і належить до земель промисловості, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення. Її цільове призначення – для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства.

(Натисніть на зображення для збільшення)

Своїм рішенням виконком дозволив забудувати ділянку на 20%, а також встановив, що висота будівель не повинна перевищувати 11 м.

Як зазначив заступник міського голови Львова з питань ЖКГ Сергій Бабак, через закупівлю нових автобусів АТП-1 потрібно розширювати свій автопарк, тому підприємство облаштовуватиме свою базу на вулиці Вернадського.

Додамо, що зараз АТП-1 і його автопарк розташовані на вул. Авіаційній, 1, що поруч із вул. Городоцькою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *