ОСТАННІ НОВИНИ

Коронавірус на Львівщині підхопили вже 26 тисяч людей

Вероніка Рой

|

Станом на ранок четверга, 22 жовтня, на Львівщині коронавірусну інфекцію підтвердили 26 024. За останню добу виявили 318 нових хворих. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

За вчорашню добу лабораторні центри провели 2126 ПЛР-тестів, з яких 318 виявилися позитивними. Серед нових хворих 83 – це мешканці Львова.

Загалом на Львівщині 26 024 підтверджені випадки інфікування коронавірусом. Від ускладнень інфекції померло 740 людей (+9 за минулу добу). Натомість побороти недугу вдалося 10 248 особам (+181 людина).

Зазначимо, за розрахунками РНБО, у найближчі тижні можливе суттєве зростання захворюваності на COVID-19 у Львівській області.

Раніше міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив про погіршення в Україні ситуації з коронавірусом. Він закликав дотримуватися протиепідемічних заходів безпеки, адже недотримання їх призведе до того, що ситуація з поширенням коронавірусу може швидко вийти з-під контролю.

Як відомо, з 19 жовтня в Україні почало діяти нове епідемічне зонування. Частина Львівщини опинилася «помаранчевій», зокрема це стосується Львова, та «жовтій зонах».

В Україні продовжили дію адаптивного карантину до 31 грудня через збільшення кількості хворих.

Додамо, що у Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *