ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни викликали поліцію через нічні ремонти на вулиці Бандери

Вероніка Рой

|

У суботу вночі, 17 жовтня, мешканці викликали поліцію через ремонтні роботи, які здійснювали на вулиці Степана Бандери. Про це Львівському порталу повідомили у міськраді Львова.

 

Як повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Андрій Білий, на вулиці Бандери підрядна організація з четверга розпочала роботи у три зміни. Однак через скарги мешканців сьогодні вночі роботи призупинені та переведені на двозмінний графік.

«Для забезпечення мінімальної тривалості ремонтних робіт, з четверга підрядник перейшов на цілодобовий режим роботи. До того необхідно було провести всі підготовчі роботи. На жаль, сьогодні вночі близько 2:30 год поліція зупинила роботу підрядника за викликом мешканців. Ми змушені будемо переглянути графік робіт, звісно, що це вплине на загальні терміни виконання робіт», –  зазначив Андрій Білий.

Нагадаємо, реконструкція вул. Степана Бандери у Львові стартувала 28 вересня. Тут збираються відремонтувати трохи більше 1 км дороги. Всі роботи виконує компанія «Онур», вони обійдуться міському бюджету у 209,5 млн грн.

Проєкт реконструкції вул. Степана Бандери мерія затвердила ще наприкінці 2018 року. Тут замінять всі мережі, трамвайні рейки, прокладуть новий колектор, облаштують велодоріжки та парковки. Після всіх робіт вулиця не буде повністю замощена бруківкою, що обурило частину львів’ян. Небайдужі мешканці збирались на акцію протесту, аби «не дати розікрасти автентичну бруківку» з вул. Степана Бандери.

Водночас у мерії Львова запевняють, що після реконструкції 70-80% вул. Степана Бандери будуть замощені бруківкою, решта – римським каменем. Згодом у міськраді  вирішили, що демонтовану бруківку з будуть зберігати на території очисних споруд «Львівводоканалу» на вул. Пластовій, 13.

Як виглядатиме оновлена вул. Степана Бандери, дивіться ТУТ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *