ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині черговий рекорд: за добу – 343 нові випадки COVID-19

Ольга Денисяка

|

Станом на 14 жовтня на Львівщині коронавірусну інфекцію підтвердили вже 23 474 людям. Минулої доби інфекцію виявили у 343 хворих. Це найбільше нових випадків за добу, виявлених з початку карантину. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

За вчорашню добу лабораторні центри провели 1257 ПЛР-тестів, з яких 343 виявилися позитивними результати. Серед них – 171 мешканці Львова.

Загалом на Львівщині – 23 474 підтверджених випадків інфікування коронавірусом. Від ускладнень COVID-19 померло 649 людей (+ 12 за останню добу). Також побороти інфекцію вдалося  8989  особам (+75 за останню добу).

 

За весь період карантину до Львівської обласної інфекційної лікарні звернулись 9738 осіб, госпіталізовані – 2263, на амбулаторному лікуванні – 7475 осіб, виписані – 2092 особи. Зараз у лікарні перебуває 168 осіб, з них в реанімації – 7 осіб, на апаратні ШВЛ – 2 особи.

У 8-ій міській клінічній лікарні станом на ранок перебуває 93 пацієнти, у 1-ій міській клінічній лікарні – 57 пацієнтів, у лікарні швидкої медичної допомоги – 158 пацієнтів.

Як повідомляв Львівський портал, 13 жовтня, Кабінет міністрів продовжив дію адаптивного карантину до 31 грудня. Також в  Україні змінили критерії для встановлення  червоної зони карантину та ввели низку обмежень. Детальніше про нововведення читайте за посиланням.

Своєю чергою міністр охорони здоров’я Максим Степанов також заявив про погіршення в Україні ситуації з коронавірусом. Він закликав дотримуватися протиепідемічних заходів безпеки, адже недотримання їх призведе до того, що ситуація з поширенням коронавірусу може швидко вийти з-під контролю.

Проте на засіданні уряду, яке відбудеться у вівторок 13 жовтня, МОЗ пропонуватиме низку суворіших обмежень у зонах епідемічної небезпеки, але про локдаун не йдеться.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *