ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія дає землю біля «Арени Львів» під поліклініку і лікарню

Наталя Дуляба

|

Львівська міська рада віддає в оренду земельну ділянку площею 4,6 га біля «Арени Львів» на вул. Вернадського. Умовою є будівництво тут поліклініки і лікарні. Відповідні містобудівні умови та обмеження сьогодні, 2 жовтня, затвердив виконавчий комітет, передає Львівський портал.

 

Наприкінці вересня мерія оголосила аукціон із продажу права оренди земельної ділянки на вул. Вернадського. Площа ділянки становить 4,6618 га, термін оренди – 10 років. Стартова вартість річної оренди на аукціоні складає 362 767 грн 29 коп.

Цільове призначення землі – для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги, категорія – житлова та громадська забудова.

(Натисніть на зображення для збільшення)

Земельна ділянка розташована неподалік «Арени Львів», поруч із нею вже є новозбудовані житлові комплекси.

Для того, аби орендар дотримався цільового призначення цієї землі, міська рада затвердила містобудівні умови та обмеження. Вони передбачають будівництво зблокованого комплексу поліклініки і лікарні та обслуговуючих приміщень.

Сам аукціон відбудеться 27 жовтня, свої заявки можна подавати включно до 21 жовтня. Детальніше про це читайте тут.

Нагадаємо, навпроти цієї ділянки на вул. Вернадського міськрада Львова хоче спорудити нове автобусне депо для комунального АТП-1. Будувати його будуть за 3,5 млн євро кредиту.

Львівський портал також писав, що біля «Арени Львів» збудують житловий комплекс із озерами.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *