ОСТАННІ НОВИНИ

Рада пішла на карантин через спалах COVID-19 серед нардепів

Ольга Денисяка

|

Народні депутати через спалах COVID-19 у жовтні працюватимуть у Верховній Раді лише 20 жовтня, усі інші робочі дні – в комітетах, передає УП.

 

Зокрема, нардепи вирішили працювати лише 20 жовтня. Перший звичайний робочий тиждень у нардепів розпочнеться з 2 листопада, уже після місцевих виборів 25 жовтня.

На засіданні спікер ВР Дмитро Разумков заявив, що скасувати пленарні засідання мають через спалах коронавірусу серед нардепів. За його словами, за останні кілька днів на COVID-19 захворіли до 10 народних обранців.

До змін у календарному плані нардепи мали проводити засідання 1 і 2 жовтня, також пленарним був тиждень з 5 по 9 жовтня.

Як повідомляв Львівський портал, 29 вересня про захворювання на коронавірус повідомив лідер «Євросолідарності» п’ятий президент Петро Порошенко та голова партії «Голос» Кіра Рудик.

Зазначимо,що станом на ранок 30 вересня в Україні лабораторно підтвердили 208 959 випадків коронавірусу. За добу виявили 4027 нових хворих.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *