ОСТАННІ НОВИНИ

За вихідні на COVID-19 захворіло близько 150 правоохоронців

Ольга Денисяка

|

За вихідні в Україні підтвердили COVID-19 у 148 правоохоронців. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Національної поліції України.

 

«Загалом з початку пандемії 4725 працівників МВС захворіло на COVID-19, одужало – 4247 осіб, а померло – 13. За вихідні дні коронавірус підтвердили у 148 правоохоронців МВС», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що найбільша кількість хворих зареєстрована у Тернопільській, Волинській, Хмельницькій областях та місті Києві.

Нагадаємо, з початку пандемії в Україні зафіксовано 178 353 випадки захворювання на COVID-19, за останню добу виявили 2 675 інфікованих.

Нагадаємо, Львівщина більше двох місяців була лідером в Україні за кількістю хворих на коронавірус. Втім станом на 12 вересня ситуація змінилася: перше місце у антирейтингу дістав Київ, а Львівська область зайняла друге.

Через велику заповненість «ковідних» ліжкомісць на Львівщині розгорнули лікарні «другої хвилі». Завдяки цьому додатково з’явиться майже 3500 ліжкомісць.

Додамо, що у Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *