ОСТАННІ НОВИНИ

У масштабній ДТП біля Львова постраждали п’ятеро людей

Вероніка Рой

|

У масштабній ДТП, яка сталася 16 вересня на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Виннички Пустомитівського району, постраждали п’ятеро людей. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Зазначимо, у масштабна ДТП сталася за участі шести автівок. Зокрема, водій тягача «Вольво» з напівпричепом, здійснив зіткнення з мікроавтобусом «Мерседес Спринтер», який, у свою чергу, зіткнувся з легковиком «Рено Логан», той – з легковиком «БМВ», і далі – з ще одним мікроавтобусом «Мерседес Спринтер» та тягачем «Мерседес» з напівпричепом. Усі транспортні засоби рухались в одному напрямку.

Тягачем «Вольво» керував 26-річний житель міста Миколаїв, мікроавтобусом «Мерседес» – 43-річний львів’янин, «Рено Логан» – мешканець міста Нетішин віком 54 роки, «БМВ» – 46-річний житель Київщини, ще одного буса «Спринтер» – мешканець Турківського району віком 41 рік та тягача «Мерседес» – 52-річний житель міста Нововолинськ.

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали водій «Рено» та його 53-річний пасажир, а також водій та 46-річний пасажир «БМВ». Також за медичною допомогою звернувся 59-річний львів’янин, який перебував поруч із місцем зіткнення.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Фото: Нацполіція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *