ОСТАННІ НОВИНИ

Головний лікар Сокальської ЦРЛ захворів на COVID-19

Соломія Головіна

|

Головний лікар Сокальської центральної районної лікарні Роман Швед захворів на коронавірус. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

 

«Друзі, вважаю доречним повідомити вас про те, що я отримав позитивний результат на COVID-19. Зараз я знаходжусь на лікуванні та самоізоляції вдома. Про свій діагноз одразу повідомив усіх контактних осіб», – написав він.

Медик закликав мешканців Львівщини не забувати про правила, які допоможуть захистити себе від вірусу: носити маски, користуватися антисептиком, уникати великих скупчень людей.

«Будьте вкрай обережними, адже ви можете хворіти безсимптомно. Коронавірус – це не жарти, він поряд! Будьте здоровими! Бережіть себе та своїх рідних!», – наголосив головний лікар Сокальської центральної районної лікарні.

Як повідомляв Львівський портал, станом на 31 серпня в Львівській області одужало 1359 медиків з 1745 захворілих на COVID-19. Серед них: лікарі – 591, середній медичний персонал – 668, молодший медичний персонал – 306, інший персонал – 180.

За інформацією Фонду соціального страхування України, у Львівській області найбільше в Україні хворих на COVID-19 медичних працівників.

Загалом станом на ранок 9 вересня у Львові та на Львівщині підтверджено 16 269 випадків інфікування коронавірусом. 454 людини померли, а 4959 пацієнтів одужало.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *