ОСТАННІ НОВИНИ

Доба на Донбасі: бойовики здійснюють провокативні постріли попри «тишу»

Соломія Головіна

|

На Донбасі минулої доби, 2 серпня, бойовики двічі порушували режим «тиші», здійснюючи провокативні постріли. Про це Львівському порталу повідомили у пресцентрі Операції об’єднаних сил.

 

Як інформують у штабі, минулої доби було здійснено два провокативних постріли зі сторони російсько-окупаційних військ. Спершу ворог здійснив один постріл з автоматичного станкового гранатомету поблизу населеного пункту Південне. А вже за 15 хвилин вчинив таку ж провокацію і неподалік Красногорівки.

«Розуміючи справжні підступні наміри та провокативну тактику ворога українські воїни на дії противника вогонь не відкривали», – зазначають у пресцентрі ООС.

Бойових втрат і поранень серед українських захисників немає.

Як повідомляв Львівський портал, під час засідання Тристоронньої контактної групи (Україна, Росія, ОБСЄ) 22 липня  дійшли згоди щодо повного та всеосяжного припинення вогню на лінії розмежування з 27 липня.

У Кремлі заявили, що Росія не є учасницею війни на Донбасі, тому не може гарантувати дотримання перемир’я бойовиками так званих «ДНР» і «ЛНР»

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *