ОСТАННІ НОВИНИ

З'явилося відео ліквідації полтавського терориста

Вероніка Рой

|

Полтавський терорист Роман Скрипник, якого розшукували правоохоронці протягом тижня, був ліквідований снайпером, після чого він підірвався на власній гранаті. Про це у Twitter повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

 

«Нічні події в Опишні. На жаль, знову неадекватна поведінка «полтавського терориста», який кілька днів переховувався. Внаслідок злагодженої роботи поліцейських – зловмисник був ліквідований снайпером і підірвався на власній гранаті», – написав Аваков.

 

Як повідомляв Львівський портал, 1 серпня, після тижня пошуків, правоохоронці розшукали полтавського терориста Романа Скрипника, котрий захоплював у заручники поліцейського. Правоохоронцям довелося ліквідувати чоловіка, коли той почав чинити збройний опір.

Нагадаємо, 23 липня у Полтаві чоловік, якого намагалися затримати через крадіжку автівки, взяв у заручники поліцейського та погрожує гранатою підірвати себе разом із ним. Після перемовин рядового поліцейського замінили на начальника карного розшуку Віталія Шияна.

Згодом полтавський терорист відпустив заручника, а сам утік до лісу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *