ОСТАННІ НОВИНИ

Столичний монастир ПЦУ закрили на карантин

Наталя Дуляба

|

Свято-Феодосіївський ставропігійний чоловічий монастир в Києві закрили на карантин через виявлений там коронавірус. Про це йдеться на сторінці монастиря у Facebook.

 

Про закриття на самоізоляцію у Свято-Феодосіївському ставропігійному монастирі повідомили в суботу вранці, 25 липня. Причина – виявлені випадки коронавірусу. Втім їхню кількість не уточнюють.

«У зв‘язку зі встановленням серед тих осіб, хто проживає в монастирі, підтвердження захворювання через коронавірус відповідно до карантинних приписів Свято-Феодосіївський монастир закривається для відвідування. Просимо молитов за одужання хворих та подолання згубної пошесті», – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, Свято-Феодосіївський ставропігійний чоловічий монастир належить Православній церкві України. Він розташований на Печерську біля Києво-Печерської лаври (УПЦ МП), де спалах COVID-19 зафіксували у квітні. Тоді лавру закрили на карантин.

Львівський портал повідомляв, що згодом у травні у Києво-Печерській лаврі виявили другий спалах коронавірусу. Наразі тут відомо про три смерті від COVID-19.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *