ОСТАННІ НОВИНИ

У Польщі на три місяці взяли під варту ексглаву «Укравтодору» Славоміра Новака

Соломія Головіна

|

У Польщі суд взяв під варту колишнього очільника «Укравтодору» Славоміра Новака, якого підозрюють у корупції та «відмиванні» коштів на ремонтах українських доріг. Про це повідомила пресслужба Національного антикорупційного бюро України.

 

«22 липня суд Варшави взяв під варту на 3 місяці ексголову «Укравтодору» та двох його спільників-громадян Польщі, підозрюваних в отриманні неправомірної вигоди та легалізації», – мовиться у повідомленні НАБУ.

Як повідомляв Львівський портал, ексочільника «Укравтодору» Славоміра Новака було затримано 20 липня на території Республіки Польща. Колишнього посадовця підозрюють у «відмиванні» коштів на будівництві доріг, детальніше про резонансу справу, у якій фігурує Славомір Новак, читайте тут.

Також ми інформували, що після затримання колишнього керівника «Укравтодору» Національне антикорупційне бюро проводило обшуки в офісах «Укравтодору», зокрема у Львові та Києві.

Дії експосадовця українськими правоохоронцями кваліфіковані за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.368 ККУ (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *