ОСТАННІ НОВИНИ

«Слуга народу» висуватиме на мера Києва Ірину Верещук

Вероніка Рой

|

У четвер, 16 липня, на праймеріз фракції партії «Слуга Народу» обрала свого кандидата в мери Києва. Нею стала народна депутатка з Львівщини Ірина Верещук. Про це інформує пресслужба партії «Слуга народу»

 

Переможця обирали за трьома критеріями (за кожен критерій – 1 бал): підтримка фракції, підтримка киян (результати соціологічного опитування) та підтримка президента. Ще серед кандидатів були Олександр Качура, Дмитро Гурін, Микола Тищенко й Олександр Дубінський.

Зазначимо, Ірина Верещук народилася у Раві-Руській. З 2010 по 2015 роки була міським головою Рави-Руської. З 2019 року є народною депутаткою України IX скликання від партії «Слуга народу».  Зараз Верещук – голова підкомітету з державної безпеки та оборони Комітету ВРУ з питань нацбезпеки, оборони та розвідки.

Як повідомляв Львівський портал, раніше нардепка Ірина Верещук потрапила у скандал через заяви про можливість України відмінити курс у НАТО. Так, вона стверджувала, що нашу державу не чекають у Північноатлантичному альянсі, тому їй «не можна йти туди, де її не чекають».

Також торік у грудні у Верховній Раді сталася бійка між депутатами фракції «Слуга народу» Гео Леросом і Максимом Бужанський через те, що у внутрішньому чаті фракції один з них нецензурно висловився щодо Ірини Верещук.

Нагадаємо, торік упродовж вересня Ірина Верещук пропустила третину голосувань у Верховній Раді. Нардепка була присутня на 66% голосувань, тобто пропустила 34%.

Фото: “Слуга народу”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *