ОСТАННІ НОВИНИ

173 нових хворих за добу: яка ситуація з коронавірусом на Львівщині

Вероніка Рой

|

Станом на 28 червня на Львівщині лабораторно підтвердили 5177 випадків коронавірусної інфекції. За останню добу виявили 173 нових хворих. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

За вчорашню добу лабораторні центри провели 576 ПЛР-тестів, серед них 545 – це нові проби. Серед проведених тестів 173 були позитивні, з них 153 – це нові проби. З-поміж нових хворих –69 львів’ян.

Таким чином загалом в області коронавірусну інфекцію підхопили вже 5177 осіб. Від ускладнень цієї інфекції в області померло 137 людей. Зазначимо про останні шість смертей стало відомо 27 червня. Натомість 741 пацієнт одужав.

Як відомо, Львівщина – лідер по Україні за кількістю хворих на коронавірусну інфекцію. Головний санітарний лікар Віктор Ляшко пояснив, що суттєве збільшення кількості заражень COVID-19 у Львівській області спричинене усуванням черги протестованих.

Додамо, що у Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Зображення: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *