ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині проведуть онлайн-турнір з художньої гімнастики

Ольга Денисяка

|

На вихідних 27-28 червня один із спортивних клубів проведе онлайн-турнір «Bagira Online Cup 2020». У турнірі візьмуть участь 120 гімнасток з 7 країн. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

 

«Наразі в Україні такі турніри ще не проводили. У травні дещо схоже організовували в Іспанії, ми запозичили деякі елементи формату та адаптували його під наші реалії», – каже співорганізатор змагань, очільниця Львівської обласної федерації художньої гімнастики Ірина Іванів.

Прийом конкурсних робіт завершився 22 червня. Уже завтра вранці судді визначаться з переможцями у кожній категорії, а 27-го та 28 червня відбудуться трансляції турніру.

«На жаль, пандемія коронавірусу поставила на паузу і тренувальний, і змагальний процес. Звісно, сподіваємось, що якнайшвидше вдасться повернутись до звичного процесу роботи, однак розуміємо, що зараз також важливо шукати і впроваджувати нові підходи, як це робить один із спортианих клубів, – зауважує начальник Управління фізичної культури та спорту Роман Хім‘як.

На учасників «Bagira Online Cup 2020» чекає майстер-клас з хореографії від артиста Львівського національного театру опер та балету імені Соломії Крушельницької Максима Козака.

Як повідомляв Львівський портал, в березні львівська гімнастка Погранична здобула два «срібла» на етапі Гран-прі у Чехії.

Нагадаємо, у жовтні 2018 року вона стала срібною призеркою ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор в Буенос – Айресі.

У вересні 2019 року Погранична здобула ліцензію на участь в Олімпійських іграх у Токіо 2020 з художньої гімнастики.

Детальніше про історію успіху юної львівської гімнастки Христини Пограничної читайте у матеріалі матеріалі Львівського порталу «До оміряного Олімпу».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *