ОСТАННІ НОВИНИ

МОЗ анонсувало відкриття баз відпочинку

Наталя Дуляба

|

У Міністерстві охорони здоров’я повідомили, що базам відпочинку в Україні дозволять відкриватися після карантину з 10 червня. Про це під час брифінгу заявив очільник МОЗ Максим Степанов, пише УП.

 

«Наступний етап (виходу з карантину – ред) починається з 10 червня. Цей етап передбачає, в тому числі, початок функціонування баз відпочинку», – сказав Максим Степанов.

При цьому він зауважив, що відновити свою роботу бази відпочинку зможуть лише в тому регіоні, де дозволено пом’якшувати карантин. І такі заклади будуть зобов’язані дотримуватись певних запобіжних заходів.

Як писав Львівський портал, на Львівщині знову продовжили карантин. Цього разу – до 12 червня. Це роблять тому, що хворих на коронавірус не меншає і область не відповідає усім критеріям виходу з карантину, які встановило МОЗ України.

Згідно з опублікованою на сайті МОЗ таблицею показників для послаблення протиепідемічних заходів, станом на 8 червня на Львівщині показник інцидентності перевищує 12 та становить 18,40 випадків на 100 тисяч населення.

(Натисніть на зображення для збільшення)

За іншими двома показниками, завантаженістю ліжок у лікарнях та охоплення населення тестуванням, Львівська область підходить для послаблення карантину.

Крім Львівщини, послаблення карантину наразі неможливе ще для Києва, Волині, Житомирської, Закарпатської, Рівненської, Чернівецької, Чернігівської областей.

Станом на 8 червня коронавірусом заразилися 2162 мешканці Львівщини. За останню добу виявили 41 нового хворого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *