ОСТАННІ НОВИНИ

Селищна рада Брюховичів відмовилась надавати послуги через ЦНАП

Ольга Денисяка

|

З 2 червня у Брюховичах запрацював Центр надання адміністративних послуг. Однак селищна рада Брюхович наразі відмовилася надавати свої послуги через ЦНАП. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Директорка департаменту адміністративних послуг ЛМР Валентина Бартошик розповіла, що нещодавно у Брюховичах відкрили Центр надання адміністративних послуг, аби місцеві мешканці отримали змогу отримувати увесь перелік адміністративних послуг за місцем свого проживання. Однак селищна рада Брюхович поки не надає своїх послуг через цей ЦНАП.

«Селищна рада Брюхович з нами не працює, відмовляється йти на зустріч. Тобто вони поки не надають послуг селищної ради через наш ЦНАП. Це саботаж Брюховицької сільської ради через сервіси ЦНАП», – повідомила Валентина Бартошик.

Львівський портал повідомляв, що в кінці травня у Брюховичах на вул. Івасюка, 2-А спорудили ЦНАП. Тоді ж директорка департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради Валентина Бартошик зазначала, що ЦНАП уже готовий до відкриття. Втім запрацює він тоді, коли це дозволить ситуація із захворюваністю на коронавірус.

Зазначимо, що ЦНАП у Брюховичах будувала фірма, яку раніше підозрювали у розтраті бюджетних коштів при спорудженні амбулаторії у Рудному.

Запрацювати ЦНАП у Брюховичах мав у березні, однак відкриття відклали через коронавірусний карантин.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *