ОСТАННІ НОВИНИ

Від коронавірусу померло двоє військових

Андрій Котенський

|

У Збройних Силах України зареєстровано 51 випадок захворювання на коронавірус, з них 15 осіб вже одужали, а два військовослужбовці померло. Про це Львівському порталу повідомили у командуванні медичних сил Збройних Сил України.

 

За даними відомства, на ізоляції (в тому числі самоізоляція) перебуває 342 особи. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчих 3 доби – 42 особи.

За минулу добу зареєстровано 5 нових випадків захворювання на COVID-19.

4-и хворих перебувають у закладах охорони здоров’я (ВМКЦ Центрального регіону – 1 військовослужбовець, Чернівецький військовий госпіталь – 1 військовослужбовець, Мукачівський військовий госпіталь – 1 військовослужбовець, Харківська обласна інфекційна лікарня – 1 працівник ЗС України), у Рівненській області – 1 військовослужбовець лікується вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров’я пацієнтів задовільний.

Аналіз захворювань серед військових та цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей з найближчими людьми (друзями та рідними), що не входять до кола осіб, з якими ви спілкуєтеся щодня або мешкаєте разом. Не наражайте себе та свою родину на небезпеку зайвими контактами. Залишайтеся вдома.

Нагадаємо, через поширення коронавірусу в Україні запровадили карантин ще з 12 березня. Спочатку він мав завершитись 3 квітня, однак уряд продовжив карантин ще на три тижні – до 24 квітня. Нещодавно Кабмін знову продовжив карантин до 11 травня.

Станом на 24 квітня коронавірус в Україні лабораторно підтвердили у 7 647 людей. Із них 193 особи померло, ще 601 українець встиг одужати.

На Львівщині вже підтверджено 298 випадків інфікування коронавірусом, з них 12 – летальні. Натомість 39 мешканців області одужали. Епіцентром захворюваності й надалі залишається Львів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *