ОСТАННІ НОВИНИ

Львів витратить майже 2 мільйони на реставрацію арки у Парку культури

Наталя Дуляба

|

У Львові візьмуться реставрувати арку перед входом у Парк культури. Роботи стартують вже з 28 квітня. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

 

За словами посадовця, вхідна арка в Парк культури зараз перебуває у «критичному стані». Тому вже з вівторка, 28 квітня, тут розпочнуть реставраційні роботи.

«Арка Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького йде на повну реставрацію. Сьогодні разом зі службами провели координаційну нараду. У вівторок ставлять риштування та розпочинають роботи», – написав Андрій Москаленко.

Як йдеться на порталі публічних закупівель Prozorro, реставрація арки з Парку культури обійдеться бюджету Львова в 1,86 млн грн. Переможцем тендеру стало підприємство об’єднання громадян «Центр комплекс». Згідно з даними аналітичної системи YouControl, його засновником є Львівська обласна організація Союзу осіб з інвалідністю. Завершити роботи фірма має до кінця жовтня.

Зазначимо, що раніше міський голова Львова Андрій Садовий заявляв, що до реконструкції Парку культури фінансово має долучитися інвестор, який збудує готель на його території.

Нагадаємо, будівництво готелю на території Парку культури мерія дозволила у листопаді минулого року. Через це у Львові розгорівся справжній скандал. Детальніше про це читайте у статті Львівського порталу «Мертві душі Хілтона. Чому львів’яни проти будівництва готелю на місці 200-річного цвинтаря?».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *