ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янина судитимуть за збут алкогольного фальсифікату

Соломія Головіна

|

На Львівщині судитимуть 66-річного львів’янина, причетного до торгівлі фальсифікованою горілкою у Старосамбірському та Мостиському районах. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Львівській області.

 

Як з’ясувалося, підозрюваний, 66-річний львів’янин, придбав більше двох тисяч пляшок фальсифікованої горілки з підробленими марками акцизного збору, перевіз її у складське приміщення та передав для реалізації у торгівельних закладах на території Старосамбірського та Мостиського районів.

Під час санкціонованого обшуку поліцейські виявили та вилучили зі складу у Львові більше семисот пляшок фальсифікованої горілки торгівельних марок національних виробників, готової до транспортування та реалізації. Під час експертоного дослідження було встановлено, що вилучена продукція є «спиртово-водною сумішшю», а не горілкою.

Завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.1 ст.199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) та ч.1 ст.204  (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) ККУ.

Обвинувальний акт скерований на розгляд суду. Максимальне покарання, що загрожує обвинуваченому, позбавлення волі до семи років.

Як інформував Львівський портал, в кінці лютого під Львовом утилізували найбільшу в історії України партію алкогольного фальсифікату: було знищено майже 14 т або понад 37 тис. пляшок алкоголю вартістю близько 4 млн грн.

Також ми повідомляли, що наприкінці березня правоохоронці викрили на горілчаному заводі у Львові масштабну партію фальсифікату.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *