ОСТАННІ НОВИНИ

Повністю відремонтовану вулицю Шевченка планують відкрити до кінця 2020 року

Наталя Дуляба

|

У Львові триває масштабна реконструкція вул. Т. Шевченка, в межах якої також облаштовують квазікільце. Всі роботи виконують поетапно, тож повністю відремонтовану вулицю хочуть відкрити до кінця цього року. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

 

Вул. Т. Шевченка почали ремонтувати наприкінці січня. Всі роботи виконують у три черги, перша із них – облаштування квазікільця від вул. Залізничної до вул. Левандівської. Його планують відкрити до кінця серпня, можливо, навіть у червні.

Друга черга – ремонт ділянки від церкви святої Анни до вул. Я. Мудрого. Тендер на визначення підрядника вже оголосили, розпочати планують у червні.

Третя черга – це ремонт ділянки вул. Хорватської до вул. Залізничної. Зараз у мерії виготовляють проєкт.

Втім за словами міського голови Львова Андрія Садового, завершити всі черги робіт і відкрити повністю відреконструйовану вул. Т. Шевченка планують до кінця цього року.

«Вул. Т.  Шевченка ми поділили на кілька етапів, робота кипить повним ходом. Планую, що на 2021 рік ми маємо вийти з повністю відремонтованою вул. Шевченка, де будуть нормальні хідники, велодоріжки, якісне і сучасне покриття», – сказав мер.

Нагадаємо, реконструкцію вул. Т. Шевченка (від вул. Залізничної до вул. Левандівської) проводить ТзОВ «Онур». Також проєкт передбачає облаштування квазікільця на вул. Т. Шевченка, вул. Левандівській і вул. Залізничній. Загальна довжина усіх відновлених вулиць становить 837 м. Бюджету Львова ці роботи обійдуться у 89,6 млн грн.

Відкривати відреконструйовану вул. Т. Шевченка будуть почергово.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *