ОСТАННІ НОВИНИ

За порушення карантину на Львівщині суди оштрафували вісьмох людей

Вероніка Рой

|

У Львівській області судами було оштрафовано вісьмох людей, котрі порушили карантинні заходи. Про це сьогодні, 14 квітня, під час брифінгу повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Василь Віконський, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Очільник Нацполіції Львівщини зазначив, що сьогодні у суди на розгляд направлено 325 адміністративних протоколів.

«Їх розгляд відбуватиметься в кінці квітня на початку травня. А на сьогодні ми вже маємо 8 штрафів, винесених на громадян за порушення карантинних заходів. Також є сім закритих протоколів, 4 надіслали нам доопрацювання. Ще 10 людям було винесено усні попереджень», – зазначив Василь Віконський.

Зазначимо, за порушення карантину Верховна Рада України ввела штрафи розміром від 17 000 до 170 000 гривень.

Нагадаємо, у Львівській області поліцейські склали понад 450 адміністративних протоколів за порушення карантинних заходів.

Як писав Львівський портал, карантин в Україні запровадили ще з 12 березня. Він мав завершитись 3 квітня. Однак уряд продовжив карантин ще на три тижні – до 24 квітня. Із 6 квітня уряд ввів суворі нововведення у правила карантину. Зокрема, Кабмін посилив заходи попередження розповсюдження коронавірусної хвороби. Список додаткових обмежень – за посиланням.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *