ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові експрес-тести виявили коронавірус у ще 6 людей

Ольга Денисяка

|

За добу 13 квітня у Львові експрес-тести, що дають підозру на коронавірус, зробили ще 534 особам. З них у 6 – тест показав позитивний результат, тож у них відібрали матеріал для ПЛР-діагностики. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Так, в міському управлінні охорони здоров’я повідомили, що вчора протестовано 534 особи. З них: 130 – медичні працівники (в усіх результат негативний); 5 – хворі з пневмонією (в усіх результат негативний); 17 – вагітні жінки (в усіх результат негативний); 382 – працівники різних об’єктів міста (в 6 виявили підозру).

Нагадаємо, від 30 березня у Львові експрес-тести на коронавірус зробили понад 4594 осіб. Це водії, соцпрацівники, пацієнти лікарень з пневмонією або ГРЗ, медпрацівники, вагітні жінки, працівники ринку та інші. Підозру виявили у 50 осіб. В лабораторіях міста ПЛР-тести від 6 квітня зробили 478 хворим з підозрою, з них – у 66 діагноз підтвердився.

Львівський портал повідомляв, що у Львівській області станом на ранок 14 квітня коронавірус діагносували вже у 136 осіб.

В Україні  зафіксовано 3372 випадки коронавірусної хвороби COVID-19. Із них 98 летальних, 119 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 270 нових випадків.

Нагадаємо, що у Львові також діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків та навіть юристів, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *