ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові потребуючим учасникам АТО/ООС роздадуть продуктові набори

Андрій Котенський

|

На період карантину Центр надання послуг учасникам бойових дій розпочинає забезпечення товарами першої необхідності учасників АТО/ООС. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львііської міської ради.

 

За даними мерії, місто залучить усі соціальні установи і служби до роздачі продуктів харчування і засобів першої необхідності самотнім і потребуючим людям, які на карантині. Відтак, Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій розпочинає забезпечення товарами першої необхідності учасників АТО/ООС та членів їхніх сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах і мають в цьому потребу.

Для того, щоб отримати допомогу, потрібно зателефонувати на гарячу лінію 0−800−301−205. Дзвінки приймають щоденно, з 8:00 до 21:00 год.

Нагадаємо, що із бюджету Львова додатково виділить 800 тисяч на продукти для потребуючих.

через поширення коронавірусу в Україні запровадили карантин ще з 12 березня. Він мав завершитись 3 квітня. Однак уряд продовжив карантин ще на три тижні – до 24 квітня.

У Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків та навіть юристів, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *