ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові на коронавірус протестують працівників ритуальних і аварійних служб

Андрій Котенський

|

У Львові продовжують тестування медичних працівників, а також протестують працівників терцентру, ритуальних і аварійних служб міста. Про це 9 квітня повідомила керівниця міського штабу з прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції Галина Слічна.

 

За словами Галини Слічної, першочергово в зоні ризику опиняються медичні працівники, отож найперше у Львові тестуватимуть медичний персонал, а також тих людей, які опиняються в групі ризику.

«Плануємо також проводити тестування працівників ритуальної служби, людей, які працюють в аварійних комунальних службах, і плануємо протестувати усіх працівників терцентру. Маємо чітку логістику тестування і від завтра розпочинаємо новий блок тестування», – зазначила вона.

Окрім того стало відомо, що для діагностики захворювання на коронавірус ІТ-кластер передав Львову 2600 експрес-тестів.

Раніше Львівський портал повідомляв, що у працівника «Шувару» ПЛР-тест підтвердив COVID-19.

Як відомо, станом на 9 квітня у Львівській області коронавірус лабораторно підтвердили вже у 61 особи.

Нагадаємо, у Львові 30 березня розпочали масове тестування на коронавірус експрес-тестами водіїв громадського транспорту, медиків, а також соціальних працівників. Зокрема, у двох львівських медиків ПЛР-тест підтвердив інфікування.

Також зауважимо, що у місті діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *