ОСТАННІ НОВИНИ

Пенсіонери зможуть оплачувати комуналку по телефону

Соломія Головіна

|

ПриватБанк запропонував своїм клієнтам старшого покоління, особливо одержувачам пенсії і соціальних виплат, до закінчення пандемії коронавірусу відмовитися від відвідування відділень банку і оплачувати комунальні послуги за телефоном служби підтримки банку 3700. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі банку.

 

Як зазначається, до введення карантинних заходів в Україні щомісяця в касах відділень банку комунальні платежі оплачували понад 1,5 млн осіб, серед яких більшість пенсіонерів.

«Як правило, ці клієнти не є користувачами інтернет-банку Приват24 і не мають необхідного обладнання та навичок для оплати комуналки онлайн.Тому для забезпечення епідеміологічної безпеки клієнтів і вимог карантину в країні, ПриватБанк запустив програму, в рамках якої співробітники служби підтримки будуть при наближенні термінів оплати чергових комунальних платежів рекомендувати клієнтам зробити оплату по телефону і навчать, як це правильно зробити», – наголошують у ПриватБанку.

При цьому запевняють, що послуга платежів по телефону 3700 дозволяє клієнтам оплатити комуналку за лічені хвилини, при цьому оператори служби підтримки допоможуть правильно заповнити платіжні реквізити згідно з даними, отриманими від комунальних служб. Оплата комуналки по телефону 3700 проводиться з будь-якої банківської картки клієнта.

Як відомо, з 6 квітня в Україні посилили карантинні обмеження. Людям похилого віку, які належать до основної групи ризику захворювання на COVID-19, заборонено виходити з дому.

Через поширення коронавірусу в Україні запровадили карантин ще з 12 березня. Він мав завершитись 3 квітня. Однак уряд продовжив карантин ще на три тижні – до 24 квітня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *