ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині – вже 33 хворих на коронавірус

Ольга Денисяка

|

Станом на ранок 8 квітня на Львівщині у 33 людей підтвердили коронавірус. Про це повідомляє лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталія Тімко.

 

Станом на 08:00 год. на Львівщині з підозрою на коронавірус є 117 осіб, у 33 – діагноз підтверджено.

Впродовж ночі 8 квітня, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 13 осіб.

Пацієнти з міста Львова та Пустомитівського району.

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні – 85 осіб.

На самоізоляції знаходяться 305 осіб. За увесь час виписано  – 112 пацієнтів. Стан більшості хворих – середньої важкості. У дев’яти пацієнтів стан важкий, двоє пацієнтів на апараті ШВЛ.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID- 19 звернулося 502 людини. За увесь час в сумі у 353 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

У 33 Ще одна особа з підтвердженим діагнозом померла у реанімаційному відділенні однієї з лікарень. П’ятеро осіб знаходяться у відділенні інтенсивної терапії.

Як повідомляв Львівський портал, за останніми даними Львівщині лабораторно підтвердили вже 31 випадок захворювання на коронавірусну інфекцію. Троє людей від коронавірусу вже одужали, натомість одна особа померла.

Нагадаємо, у Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *