ОСТАННІ НОВИНИ

Аеропорт «Львів» не припиняє роботи

Андрій Котенський

|

Оперативна робота аеропорту «Львів» продовжується. Львівське летовище не зупиняє свою операційну діяльність. І при потребі готове приймати авіарейси. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі летовища.

 

«Із 17 березня аеропорт закритий в нічний час, але для прийому чартерів, його будуть відкривати. Працівники операційних служб переведені в мінімізований штатний режим роботи. Зараз аеропорт «Львів» приймає лише чартерні рейси, якими повертаються додому українці, які відпочивали чи працювали за кордоном. Інші міжнародні та внутрішні рейси авіакомпанії призупинили, або перенесли на інші дати. Усі кав’ярні та заклади, де готують їжу, перестали працювати», – йдеться у повідомленні.

За даними електронного табло, сьогодні до Львова прибув міжнародний регулярний рейс авіакомпанії Ryanair із Дюсельдорфа та очікуються рейси із Меммінгену та Хургади.

Інформацію про прибуття літака авіакомпанії Ryanair також підтвердила керівник аеропорту «Львів» Тетяна Романовська на своїй сторінці у Фейсбук.

«До Львова прибув міжнародний регулярний рейс авіакомпанії Ryanair з Дюсельдорфа, який по вчорашньому рішенню Державаслужби виконав перевезення лише українців з Дюсельдорфу та перевозить німецьких пасажирів до Дюсельдорфу! Чекаємо наступного рейсу сьогодні до Мемінгему! Дякую авіакомпанії Ryanair за прийняття таких відважних рішень. Переживемо час затишшя достойно», – повідомила Тетяна Романовська.

Водночас на завтра у аеропорті усі рейси скасовано.

Як раніше повідомляв Львівський портал, через загрозу поширення коронавірусу в Україні ввели карантин на три тижні до 3 квітня.

Як відомо, з 16 березня Україна закрила більшість пунктів пропуску, із повним списком можна ознайомитися тут. Із 17 березня Україна повністю закрила пасажирське авіасполучення мінімум до 1 квітня, водночас з 16 березня на два тижні закрили кордон для іноземців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *