ОСТАННІ НОВИНИ

Вулицю Курмановича обіцяють відкрити до кінця грудня

Наталя Дуляба

|

До п’ятниці, 27 грудня, у Львові для руху транспорту обіцяють відкрити вул. Курмановича, що на Білогорщі. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

 

Як розповіла заступниця міського голови з питань ЖКГ Ірина Маруняк, на вул. Курмановича вже практично проклали нижній шар асфальту. Всі решта роботи виконуватимуть вже навесні, втім ще до кінця цього тижня вулицю відкриють для проїзду.

«Роботи на вул. Курмановича ми практично завершили, йдеться про нижній шар асфальту. Та наголошую, що це лише частина першої черги робіт. Щоб повністю завершити першу чергу, наступного року ми маємо постелити верхній шар асфальту. Це все залежатиме від погодних умов, орієнтовно у квітні-травні покладемо другий шар асфальту і приступимо вже до другого етапу ремонту вул. Курмановича – ремонтуватимемо вулицю в напрямку до Левандівки», – пояснила Ірина Мааруняк.

Вона також додала, що підрядник, компанія «Онур», найближчими днями має прибрати вул. Курмановича після виконаних робіт, щоб у четвер-п’ятницю, 26-27 грудня, відкрити її для проїзду.

Нагадаємо, вул. Курмановича закрили в середині жовтня. Тут ремонтують відрізок протяжністю 1 км від Д. Апостола до вул. П’ясецького. Вартість робіт становить 71,5 млн грн. Після капремонту вул. Курмановича запустять новий автобусний маршрут.

Також паралельно розпочали ремонтувати частину вул. Д. Апостола. Ділянка протяжністю 270 м обійдеться бюджету Львова у 14,5 млн грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *